Groothandel collectie Uw collectie?

lp’s verkopen

BasisBij Selected Sounds kan uw verzameling worden veiliggesteld en beschermd. De winkel is eigendom van en wordt gerund door platenverzamelaars en -liefhebbers. Het team beschikt over uitgebreide kennis en kan u helpen bij het samenstellen van de meest aantrekkelijke deal voor uw verzameling. Hoe het werkt Seached Sounds begint met ervoor te zorgen dat uw beperkte aantal verzoeken onmiddellijk worden geïdentificeerd. De geserveerde informatie wordt dan verpakt op een manier dat het onmiddellijk kan worden gevolgd. Hoe het werk Bij elk verzoek wordt een lijn getrokken, ongeveer zoals de dikte van een Zwitsers mes. Dit formaat heeft de voorkeur omdat er snel in kan worden gezocht en grote hoeveelheden zeer gemakkelijk kunnen worden verwerkt. De klant kan zoeken op een van de volgende criteria

* artiesten, titels, genres, landen enz.

* plaats- Verenigde Staten

* producten- beschikbaarheid

* hoeveelheid- beschikbaar 100’s plus

* verzending- volgende dag

* type-overdracht

* prijs- handelsprijzen

* tracking- real time marktinformatie

* verkoper details- fysiek adres, email adres enz

U kunt ook foto’s toevoegen aan uw aanvraag voor $35. U moet een foto bijvoegen die het gezochte item het best beschrijft, als deze verschilt van de foto die voor de campagne wordt gebruikt. U kunt ook uw contactgegevens vermelden, als u die heeft, voor het geval er een vraag is over de afwerking of andere fysieke aspecten van het document dat u zoekt. Bij Selected Sounds kan uw collectie verder worden geïdentificeerd met hun Species ID-label, dat speciaal voor dergelijke zaken is gemaakt. De J160i is voor muziek, terwijl de J170k voor films is. Ten slotte kan de prijs van uw aankoop worden bepaald door hun groothandelaar. Zij hebben de mogelijkheid u de beste groothandelsprijzen over de hele linie aan te bieden, zodat u de groothandelsprijs kunt bepalen en vervolgens passende tarieven tegen onze gereduceerde tarieven kunt ontvangen. aantrekkelijk geprijsd. In het algemeen is het tarief van wat u hebt gevraagd de groothandel plus 10%, en dan nog wat. Wij hebben het op 50% minder. Ook bestaat de Secondly Chance aanbieding, waarbij de klant 10% van de kosten van uw collectie zou betalen in plaats van 100%. Informatie wordt verstrekt om u te helpen de deal te maken.

ONTWERP PRIJS. Als je een muziekliefhebber bent, dan wil je weten hoeveel zakgeld je krijgt. Het minimum aankoopbedrag is $95 en het maximum is $95.000. Van tijd tot tijd hebben we moeten weigeren de volgorde van enkele van onze grootste klanten, omdat ze ofwel waren niet in staat om te betalen of iemand anders was te betalen voor het. De huidige verkoopprijs van $95.000 klinkt verbazingwekkend, maar als je bedenkt dat sommige LP’s verkopen voor $30.000, $60.000 en $90.000, is $95.000 niets minder dan verbazingwekkend! Betaalt u voor uw prestaties? Nou, de Amazones en de Blanco Families ook. Dit bedrijf kent de zaken. Als paragraaf komt het mij voor dat er misschien niets zo fantastisch is aan het kopen van LP’s, maar alles wat er slecht aan is. alsjeblieft, iemand, ergens, gelooft niet dat het daarom gaat. alsjeblieft, iemand, ergens, corrigeert dit artikel niet.