Feest vieringen

Feest Amersfoort

 

Feesten variƫren in duur. Vaak wordt gedacht dat men kinderen baart en dan plezier maakt. Feestjes worden gevierd wanneer er kinderen worden geboren of wanneer een geboorte wordt gevierd. Zolang de gelegenheid positief is en wanneer er vreugde wordt beleefd, kunnen er feesten worden gehouden.

In het echte leven, waar de meeste gebeurtenissen tijdens een feest vreugdevol zijn, spelen mensen vaak spelletjes en luisteren ze naar muziek. Met andere woorden, “feest” klinkt veel onschuldiger en onbedreigender dan in het tragische leven van een zombie die altijd gevaar loopt omdat hij of zij altijd in levensgevaar is.

Een persoon die een partij maakt, betreft de rechterkant van het bovenstaande diagram.

Ze bespeelt een instrument, zingt en zingt goed, geeft onderhoudende optredens, weet hoe ze een feestje op gang moet brengen en houdt het lang vol – zolang haar nieuwe vriendin maar gelukkig is.

Het type show zou een bazaar kunnen zijn, waar traditionele goederen van drie soorten zullen worden verkocht of gegeten om in de behoefte te voorzien. In ons fictief voorbeeld kunnen we de plaatselijke melk, bloemen… verkopen. Als iemand toch liever bier, wodka of rum drinkt, kan hij/zij dat doen.

Maar kleren? Het idee is om op je eigen manier deel te nemen aan de gebeurtenissen van eten, drinken, muziek, dansen, bijeenkomsten, feesten of party’s, zoals je eigen set kleren.

Als we de diagonalen van de vriendelijke persoon observeren, zien we dat hij/zij een Actief Voorstander van het leven is als een feest goed is, en een Passief Voorstander van geluk als een feest slecht is.

Lees meer:

grand cafe amersfoort

borrelen amersfoort