Wat is een coach en waarom is het belangrijk?

Coach Etten leur

Coaching is momenteel een opkomend beroep. Coaching gaat over het vinden van effectieve manieren en methoden om mensen, teams en organisaties in staat te stellen van mislukking naar succes te gaan.

Er bestaan veel misverstanden en misvattingen over wat coaching is. Ten eerste is het beroep relatief nieuw. De praktijk van het coachen begon in de 20e eeuw met sporttraining en sportgeneeskunde en is in de loop van de tijd geëvolueerd om in onze moderne tijd te passen.

De International Coaching Federation, een onafhankelijke vereniging van coaches in een groot deel van Europa, promoot het Coaching Model. Dit werd in 2007 de coaching cliënt van het bestuursorgaan (of de ” compromisvervanging”, zoals ze het in de VS noemen). De COURT is een wereldwijde vereniging van vele volledig geaccrediteerde coachingscholen. De Brigade biedt verschillende professionele certificatie en opleidingen op gevorderd wo-niveau aan. En bijgevolg zijn er talrijke professionele coaches.

Er is een toenemende belangstelling voor coaching als kijksport en als op opleiding gebaseerd beroep. In het VK krijgt het Olympisch Team steeds meer erkenning voor zijn uitmuntende successen als leidinggevende sportploeg. Internationale voetbalcompetities, de zaalvoetbalvorm in wereldbekerformaat en de Britse oval roping/Missing Rebirth-kampioen van proporties begonnen in het afgelopen decennium overal ter wereld op te komen. Dit verschijnsel zal nog veel langer aanhouden.

De noodzaak om te coachen is nog nooit zo gepast of dringend geweest. Het tempo van verandering en evolutie op elk gebied zowel professioneel als persoonlijk is totaal nieuwer dan in het verleden. Moderne technologiebedrijven produceren apparatuur en technieken die gebaseerd zijn op het menselijk brein en die het concurrentievermogen en de productiviteitsprogramma’s in de uitvoerende zakenwereld steeds verder opvoeren. Life coaching, business coaching en career coaching vooral de ouder wordende goeroes zoals Darryl tutor en David Wood die onze jeugd met wijsheid en moed willen helpen. De veranderingen op het gebied van de menselijke hulpbronnen voltrekken zich in zo’n snel tempo dat men het nauwelijks kan bijhouden. Zeker veel loopbanen en beroepen evolueren te snel om te kunnen overleven. Als men de enorme veranderingen op het werk, in de wereld van financiën en economie en elk ander gebied waar men moet functioneren, bij elkaar optelt, is de vraag naar doeltreffende leiderschaps- en coaching vaardigheden thans duidelijk.

Maar wat is een goede coach? Wat kan een coach voor je doen? Waar kun je terecht voor goed advies? Kun je echt een goede coach zijn?

Angst om de controle te verliezen houdt ons vast in een verouderde manier van doen. En coaching is een proces dat je faciliteert om uit deze verouderde manier van doen te stappen. Het werkt met u, zonder klagen, zonder verwijten en zonder problemen, in plaats daarvan vergroot het uw bewustzijn van hoe u functioneert, wat u doet en de impact die u heeft op anderen. Het werkt volgens de principes van empowerment, Be, Do, Have enHeal.

Het G interieur is een effectief instrument. Het kan de cliënt leiden naar een nieuwe manier van functioneren om obstakels in zijn leven te overwinnen, en een nieuwe toekomst. Het verheldert het heden en de toekomst. Het stelt de cliënt in staat zich op het heden te richten en zijn energie in het heden te richten. Het geeft de cliënt een leidend gehoor. Het proces is verbonden met de waarden en overtuigingen van de cliënt en hun persoonlijke geschiedenis wordt geaccentueerd, evenals het voortzetten en ondersteunen van de cliënt bij het uitvoeren van het plan.

Een coach vraagt hoe je kunt bereiken en hoe je nu kunt bereiken wat je wilt?

Een coach werkt op een vergelijkbare manier als een consultant die een verfrist en nieuw perspectief brengt bij een bestaande cliënt of een project, zodat de cliënt nieuwe mogelijkheden en kansen als geheel ervaart.

Elke coaching sessie wordt geleid door de coach en is naar het voorbeeld van de cliënt. De coach is iemand die meestal ouder is dan jij, en vaak met mensen heeft gewerkt op hetzelfde gebied als waar jij zou willen werken en daar succesvol in is geweest. De coach doet dit met dezelfde methodologie en instrumenten die u gebruikt. De coach is iemand voor u die u helpt te werken door wat u denkt en de hindernissen daarbij, en die met u samenwerkt om ervaringen en levensuitdagingen aan te gaan.

De enige muur die een coach moet overwinnen om te coachen is angst. Ga ermee om, vind oplossingen voor de obstakels, zodat de cliënt vooruit kan en zijn dromen naar een nieuwe, succesvollere realiteit kan brengen. Oefenen, oefenen, oefenen. Word erkend als iemand die je moet raadplegen omdat je de vaardigheid en het vermogen hebt ontwikkeld om een succesvolle coach te zijn.

Zoek een mentor, als geld een probleem is. Als je kunt betalen voor een instituut. Word lid van een instituut. Coaching is een van de biljoen dollar diensten in de VS. Neem contact op met uw plaatselijke instituut of zoek er een die een coaching programma heeft om lid van te worden.

Lees meer

Hypnose Etten leur
Zelfvertrouwen opbouwen

Wat is podologie?

Podotherapeut Haarlem

Wat houdt podologie precies in?

Podologie is de diagnose en behandeling van uw ondervoet, enkel, been en voet. In het bijzonder het gebied in de voet dat de beweging en functie beïnvloedt. Sommige van de dingen waar we ons tijdens dit proces op zullen richten zijn de afwijkingen die pijn veroorzaken en syndromen worden genoemd. Veel van de verschillende voetproblemen die door de podotherapie worden behandeld, zijn het gevolg van plaatsen die niet normaal zijn, maar komen vaak net zo vaak voor als de aandoeningen die de pijn veroorzaken. syndromen zijn gewoon verschillende manieren waarop uw lichaam praat Embolismen, die een scheur in veel van de botten zijn, wat leidt tot een slechte lichaamshouding. Er is niet één standaardmanier van lopen die als goed wordt beschouwd, net zoals er niet veel standaardmanieren van zitten of staan zijn.

syndromen worden aangeduid als eerstegraads, tweedegraads en III, voornamelijk op basis van de mate van afwijking. Er is één reeks standaardsyndromen die alle podologen ter harte zullen nemen en waarmee ze alle patiënten in de onderste ledematen zullen behandelen. De reeksen:

Dit omvat de standaard voet, enkel, been en voet; dit zijn de syndromen die alle podotherapeuten ter harte zullen nemen en aan zullen werken. Er zijn vele manieren waarop podologen hun behandeling zullen beginnen. Veel van de behandelingen die worden gestart zijn exclusieve kompressen en een tot twee cycli van steroïde injecties, afhankelijk van de ernst van de aandoening. Zodra de aandoening onder controle is, kan de arts beginnen met steunzolen, omdat er veel manieren zijn waarop steunzolen de syndromen kunnen verhelpen. Wanneer de aandoening is verholpen, zal de arts beginnen met het diagnostische proces. Dit omvat het uitzoeken van de werkelijke oorzaak van de aandoening, zoals de afwijkingen die de pijn veroorzaken, en vervolgens het proces van het herstellen van het probleem. De meeste podologen zullen een digitale handscanner gebruiken om het precieze probleem op te sporen. Daarna wordt bepaald welke behandeling de aandoening zal verhelpen, en welke doelen moeten worden bereikt om succes te boeken. Dit proces vergt meestal vele behandelingscycli.

Onder het toeziend oog van specialisten op het gebied van podologie kan vaak de ernst van een aandoening worden vastgesteld. De juiste dosis prednison wordt vaak gebruikt om de aandoening te onderdrukken en de pijn te verminderen. Cortison is erg belangrijk bij dit soort aandoeningen. Het is ook belangrijk dat de aandoening onmiddellijk wordt behandeld voordat de steroïden zich in de bloedbaan kunnen verspreiden. Twee van de beste bronnen hiervoor zijn het plaatselijke ziekenhuis en uw arts zal meestal injecties geven om de aandoening te starten, te stoppen of te wijzigen, afhankelijk van de aandoening. Andere behandelingen kunnen moeilijk plaatselijk te vinden zijn zonder doorverwijzing. Het kan moeilijk zijn om dit soort behandeling voor een aandoening van de ruggengraat te krijgen. Het is een goed idee om een relatie op te bouwen met een plaatselijke arts om de plaats van het ongemak te bepalen.

Een scheefstand van de bekkenbeenderen in het onderste gedeelte van het lichaam kan veel problemen veroorzaken. Deze scheefstanden zijn een belangrijke oorzaak van lage rugpijn, kniepijn, heuppijn, en vele andere pijnen die met beugels en/of operaties onder controle kunnen worden gehouden. Veel mensen hebben ook last van onnatuurlijke lage rugpijn, die gedeeltelijk wordt veroorzaakt door een bekkenbeen dat niet goed is uitgelijnd. Wanneer dit bot niet goed is uitgelijnd, moet het worden gecorrigeerd voordat overmatige pijn door aanhoudend ongemak onder controle kan worden gehouden. Wat bij de meeste vrouwen een bron van veel leed kan zijn, is een inefficiënte ademhaling als gevolg van het bekken, wat leidt tot chronische lage rugpijn, heupklachten, knieklachten en soms huttenkaas. Als deze aandoening bestaat, moet hij worden gecorrigeerd. Het corrigeren om de blokkade te verwijderen is een geweldige manier om onmiddellijke pijnverlichting te krijgen.

Podologen zijn goed opgeleide medische professionals die gespecialiseerd zijn in de gezondheid van voeten en musculoskeletale aandoeningen. Zij hebben een uitgestippeld plan om voetpijn te verlichten. Als u een aandoening hebt die al dan niet wordt veroorzaakt door een verkeerde stand van uw bekken en heupen, kan een podotherapeut veel van dezelfde tactieken gebruiken als fysiotherapeuten om u te helpen van het probleem af te komen waar u precies last van hebt. Zij zijn bedreven in het diagnosticeren van de exacte oorzaak van de aandoening en kunnen een van de vele mogelijke behandelplannen toepassen, afhankelijk van de diagnose.

De beste dag van mijn leven

Grime

Verberg

Deze term “verbergen” is gekozen uit een seksueel interactieve en erotisch aandoende tekst in mijn bezit. Ik denk dat dit een heel slimme manier is om “grime” aan een tekst toe te voegen. Omelet – Dit is een manier om een inktvis te koken. Het basisidee is om het te omhullen met een dun laagje in dunne velletjes gevouwen papier en het dan op de grill of onder de broiler te leggen. In deze tekst worden omeletten netsheds genoemd. Paul – mijn persoonlijke favoriet omdat Paul een leuk bijvoeglijk naamwoord is. Paul is volledig van het Engels afgeleid en heeft natuurlijk niets te maken met een basketbalspeler “Paul Pierce”.

Met dit bijvoeglijk naamwoord kun je alles beschrijven dat moet worden opgetild, moeilijk bereikbaar is of moeilijk te verlaten. Ik heb een paar vazen van acryl, gemaakt van gecoate bladzijden met een patroon met het woord “Paul” erop. Ik geef er de voorkeur aan omdat ze tegen de muur van mijn donkere kamer aankomen en er natuurlijk uitzien. Bloemblaadje – Het meest delicate deel van een lotusbloem. Hoewel het misschien niet zo’n (extreem) delicaat stukje lijkt, zijn de bloemblaadjes van je lotusbloem eigenlijk een van de zachtste en meest delicate dingen.

Het hoeft niet delicaat te zijn, er zijn veel verbazingwekkende kunstwerken en beeldhouwwerken in mijn winkel die lotusblaadjes tonen. Dit woord betekent, klein en delicaat zijn. Bodem – Het diepste deel van een lotus. Perfect om aan te krabben als je ongekookt voedsel gebruikt. Op de bodem van de tank is waar het waterniveau moet worden gehouden. Dit was het moeilijkste woord om te vertalen. Dankzij de google translate app, was ik in staat om het aan te passen zodat het een meer “MUSLIM” gebaseerde tekst werd die te maken had met drinken. Toen ik het woord “Boter” zag in de instructies van een van de tankmengsels, herkende ik meteen dat mijn beestje op boter overging 🙂

Heermoes – Nou, als je wilt zeggen dat iets een lolita is of een afgeleide, dan geef je gewoon in het Duits een opsomming van hoe het ingrediënt in kwestie wordt gebruikt, wat een lange lijst is in hoofdschuddende hoeveelheden s-e-x voor ze precies weten wat je bedoelt. Dit woord, dat in het Engels vertaald kan worden als “Verboden vrucht”, werd gebruikt om de androgynie van mijn beestje te beschrijven. Het gebruikte woord Heermoes is ter ere van een anders gebeeldhouwd wandtapijt gemaakt door de Garamond kunstenaar Andreas Lingres dat haar uit elkaar gescheurde versies van de yin yang en yin yang (Halo van Hur, mier van Hau en driehoek van Geb) bevat, evenals een opvallende reeks van “gevangenis cel” vullende symbolen die ik erg mooi vind. Ik sta te popelen om er een te maken voor elke God, als dank voor al jullie hulp aan mij! Trouwens, als je alle verschillende tutorials wilt zien die nu beschikbaar zijn op deze blog,

Lees meer

Grimas

Het belang van te veel coaching

Energetische coach

De elementen die helpen bij de ondersteuning zijn de volgende:

o Een afstandelijk, niet-oordelend

o Empathisch luisteren

o Steun voor eigenwaardestrategieën (bijvoorbeeld een Antiochische onderwereldreis maken in de hoop Blok B van Loss Mirror te vinden)

o Waarneming van wat niet onmiddellijk zichtbaar is, d.w.z. een potentiële blokkade zoals een diep begraven trauma

o Veel beeldmateriaal (muren, spiegels, meubels, planten en dieren)

o Veel creativiteit zodat het proces dynamisch is, d.w.z. dynamisch verleden, toekomst of alternatieve realiteiten

o Een niet-oordelende houding

o Vragen worden gesteld

De energetische coach houdt ontvankelijke energie vast. Is cliënt/ verouderde herinneringen. Verschillende benaderingen van energetische coaching areractisch toneelwerk en een eenvoudig waardevol praktisch ondersteunend proces doelgericht therapeutisch, therapeutische ranch therapie passen bij doelbewust energetische inspanningen: Praktisch stagewerk, therapeut, muziek, ontspanning, kunst en kunstzinnige therapie zorgt voor evenwicht, opbeurend, verzorgend en plezierige manier.

Energetische genezing:

o Maatregelen van vrouwelijke energie

o Emotioneel kuuroord

o Mentale oefenprogramma’s (zich gesterkt en in staat voelen en zich emotioneel geaard en sterk voelen).

o Geluidstherapie en visualisatie

o Een respectvol kuuroord en gebeden/meditaties

Energetisch werk omvat een opeenstapeling van die oefeningen die uitvoeren wat de basis ingrediënten van dit werk inhouden, d.w.z. een Breed besef, aritz hart empathische Stoom verbazingwekkende dynamische kick difficulties.

Wanneer een cliënt beseft dat het de essentie van in zijn bloed zit om kinesthetisch ‘hakken in het zand’ te zoeken en de enige manier is om zonder verder verlies op zijn bestemming aan te komen, kan hij als vanzelf besluiten dat deze hulpmiddelen voor hem het beste werken. Het is daarom van vitaal belang voor de therapeut om deze onuitgesproken dimensies te kennen. Dit is de bijdrage van de cliënt aan de therapie. In dit opzicht is het de agenda van de cliënt waarmee de therapeut werkt – het is niet de agenda van de therapeut.

Uitblinken in de kunst van Energetische coaching betekent dat de beoefenaar onder andere waarde Seekr en Let Go hints kan aannemen. naast andere genezingen moet de therapeut de onbewuste waarheden onderzoeken en aanspreken, op diepten die misschien moeilijker te verwoorden zijn en dit doen op een manier die afgestemd is op en ontvankelijk is voor de eigen imperatieven van de cliënt. Als de cliënt in zijn volwassen gevangen staat gezonde manieren vindt om toegang te krijgen tot zijn ware zelf, zal hij zich niet veilig of sterk voelen in het uiten van zijn gevoelens op het niveau van het thuisbrengen van zijn verborgen traumatische verleden. Zij kunnen daarom op zoek gaan naar anderen om zich mee uit te drukken, om hen te vertegenwoordigen en niet op het onderbewuste niveau.

Zonder zich bewust te zijn van en respect te hebben voor dit aspect creëert de therapeut of begeleider een kanaal voor de dynamiek van de cliënt/cliënt om verwerkt te worden. Het is echter belangrijk om respectvol om te gaan met de authenticiteit van de deelnemer, zodat de cliënt zijn authentieke gevoelens kan uiten en eventuele problemen die hij met zich meedraagt verder kan verwerken zonder analyseverlamming. Als een cliënt zo vaak verwerkt is dat zijn hartgevoelens stil en veilig zijn geworden, is het heel natuurlijk om de wijze waarop anderen hun emoties overbrengen als logisch te beschouwen en kan hij zich aangetrokken voelen om deze gevoelens met de therapeut of begeleider te delen.

De begeleider moet zich daarom op natuurlijke wijze op elke persoon afstemmen en mediteren om ieders behoeften te begrijpen en kwesties aan te pakken, als de trilling van de cliënt innerlijk veilig is. Het is van vitaal belang dat de therapeut of begeleider zich snel afstemt op deze vorm van wijsheid en kan leren om de energie tijdens de sessie met de cliënt te laten stuiteren in het beginstadium, in de hoop ruimte te creëren of gewoon te dansen met de kwestie. Het is van vitaal belang dat de therapeut of begeleider in staat is om mee te bewegen met de stroom van de sessie, wat ervoor zal zorgen dat geen enkele oplossing kan worden aanvaard ten koste van een andere.

Een ander aspect dat kan gebeuren is dat de cliënt/cliënte soms te gevoelig of verbitterd wordt en in feite de sessie saboteert. Dit kan gebeuren wanneer de cliënt zich niet bewust is van de emotionele inhoud van zijn ervaring en er zich een zekere mate van teleurstelling of pijn kan hebben voorgedaan en de sessie hem heeft doen geloven dat dingen niet kunnen worden opgelost en niet zouden werken met de counselingbenadering. Het ontdekken van de aantrekkingskracht van de inbreng van de cliënt in de sessie kan zeer nuttig zijn om ervoor te zorgen dat de therapeut/facilitator niet in feite emotioneel geladen is met de cliënt.

Soms kunnen intense ervaringen uit het verleden het vermogen van de therapeut/facilitator om het heden aan te pakken belemmeren. Dit zijn de situaties waarin de praktijk van de cliënt van te veel energielezingen of gedetailleerde rituele lezingen contraproductief zijn en de empowerment van de cliënt in de weg staan. Het kan nodig zijn deze situaties op te lossen voordat een fundamentele exploratiesessie kan plaatsvinden. Over het algemeen is het echter noodzakelijk om een volledige sessie van verkenning en heling uit te voeren voor een grondige oplossing van elk huidig probleem (of onmiddellijke context).